Merenje posećenosti sajtova – tri put meri jednom… Snajper.rs

Spomenuh, u prošlonedeljnom sumiranju da se svašta novo desilo na domaćem internetu, između ostalog i pojava novog sistema za rangiranje sajtova Snajper.rs.

Snajper je web servis, koji koristi Google Analytics podatke na osnovu kojih pravi top listu najposećenijih sajtova u Srbiji – sa sada. U samom početku, ovo ubija po preciznosti sve ostale slične servise zasnovanih na Alexa i sličnim podacima. Dakle veliki plus za Snajper – u poređenju sa postojećim servisima.

Osim merenja, čiji je veći , htedoh reći čiji sajt je posećeniji, šta nam još Snajper omogućava. Nudi nam podatke o mogućnostima kao i kontaktima za oglašavanje. Što u kombinaciji sa podacima o samoj poseti, čini savršeni miks za potencijalne oglašivače.

Šta Snajper nudi webmasterima?

Ali zašto bi ja svoj sajt prijavio na servis kao što je Snajper.rs, pa jednostavno, pojavite se na listi koju će posećivati media planeri pri planiranju online kampanja. I odmah na jednom mestu imaju vaš kontakt kao i opcije na koji je način moguće da se kod vas oglase. Sve u svemu ako imate relevantan sajt u određenoj kategoriji i želite da budete na meti oglašivačima kao i oglašivačkim agencijama, koristite Snajper.

Šta Snajper nudi oglašivačima?

Prilikom planiranja svake oglasne kampanje najviše vremena se troši na traženje relevantnih sajtova za oglašavanje. Prava moć Snajpera će biti kada bude objavio liste po kategorijama, gde ćete na jednostavan način da dobijete najrelevantnije sajtove za vašu ciljnu grupu.

Prava win-win situacija – dakle Snajper vlasnicima sajtova omogućava da dođu do oglašivača, samim tim i prihoda. Sa druge strane omogućava oglašivačima da na jednostavan način dođu do relevantnih sajtova gde bi se oglasili.

One Comment

Got something to say? Feel free, I want to hear from you! Leave a Comment

  1. Pitanje says:

    Postovani, kojeg je ranga sajt Niskih oglasa?

Leave a Comment

Let us know your thoughts on this post but remember to place nicely folks!