Hello world!

id-1

Nisam siguran kako ste zalutali ovde, ali sada ste tu, što je sada jedino i bitno…

Svi koji me poznaju, što lično, što kroz moje pojave i online inkarnacije znaju me uglavnom pod imenom “fotomanijak”. Čudno ali fotografija je, po spisku fanatičnih opsesija od kojih bolujem tek druga po redu. Na prvom mestu se ipak nalazi web, The Internet, mreža svih mreža, online svet… nazovtite ga kako hoćete. Elem, spletom čudnih okolnosti moja pasija no.1 nikad nije dobila zasluženu pažnju, bar što se tiče bloga, sve svoje skribomanske napade sam lečio uz pomoć formi za komentare po domaćoj blogosferi.

Ali kako su forme za komentare dosta ograničene, a teme na koje imam šta reći – a nisu vezane za fotografiju, postale sve brojnije i brojnije… paaaa evo nas ovde na webmanijak.com.

8 Comments

Got something to say? Feel free, I want to hear from you! Leave a Comment

 1. Toni Ani?i? says:

  Zakon, kako sam te samo našo 😀

  Cool domena, svakako 🙂

 2. Ivan says:

  Hvala Toni, ma konačno i ja da krenem malo pisati na drugu temu…

 3. Puno sreće u pisanju ti želim. Za početak, ispravi ove ? u ? i ? … 😀
  Sve najbolje 😉

 4. Piskaralo says:

  Zelim ti srecu u blogovanju.
  Interesantan domen, a izgleda i da imas ukusa, posto smo izabrali istu temu za blog :p lol :)))

 5. Čestitke na novoj inkarnaciji, Web Manijače 🙂 Pratimo te i dalje.

 6. Hello Manijače !!! :)))

 7. Goran says:

  Sve najbolje 🙂 mozda bi mogao da me naucish nekim stvarima vezano za fotografiju, a ja tebi dam rakije i tako 🙂 pozdravi 🙂

 8. Josip says:

  Pozdrav,
  molim te za pomoc novi sam u wordpressu.Jedva sam sve ustimao i imam instaliranu wordpress thrilling themu.Ono sto me muci je da prilikom na pocetnoj stranici kada ucitam sliku mi se nepokazuje nego samo na slijedecoj kada netko klikne na vise.
  Nesto bi vjerojatno trebao promjeniti jer na pocetnoj stranici mi u postu bude samo naslov i tekst bez slike, znaci tek se slika pojavi na dodatnoj stranici kada netko klikne na vise o temi.Stavio sam onaj url od slike u edit od posta ali mi kada to npravim pokaze ponovo samo naslov bez slike.
  Molim te za pomoc i hvala!

Leave a Comment

Let us know your thoughts on this post but remember to place nicely folks!