O Webmanijak.com

Ivan Dimitrijevic

Ivan Dimitrijevic

Upozorenje! Svi tekstovi na blogu predstavljaju lična razmišljanja i stavove, ni na koji način nisu povezana sa kompanijama za koje sam radio ili radim.

Svi koji me poznaju, što lično, što kroz pojave i online inkarnacije znaju me uglavnom pod imenom “fotomanijak”. Čudno ali fotografija je, po spisku fanatičnih opsesija od kojih bolujem tek druga po redu. Na prvom mestu se ipak nalazi web, The Internet, mreža svih mreža, online svet… nazovtite ga kako hoćete.
Elem, spletom čudnih okolnosti moja pasija no.1 nikad nije dobila zasluženu pažnju, bar što se tiče bloga, sve svoje skribomanske napade sam lečio uz pomoć formi za komentare po domaćoj blogosferi.

Ali kako su forme za komentare dosta ograničene, a teme na koje imam šta reći – a nisu vezane za fotografiju, postale sve brojnije i brojnije… paaaa evo nas ovde na webmanijak.com.

Inače, za one manje upućene:

zovem se, Ivan Dimitrijević aka Ivan Dima,

i možete me pronaći na facebook-u, ako vas interesuje nešto više o tome šta sam radio i čime se ja to sve bavim najbolje na Linkedinu. Neke od prezentacija i predavanja koje sam držao kojekuda pronaćićete na SlideShare.

Pored toga ima tu i nekih intervjua i tekstova

5 Comments

Got something to say? Feel free, I want to hear from you! Leave a Comment

 1. Poštovani,

  Udruženje studenata informatike FONIS organizuje svoj tradicionalni projekat Studenti studentima. Ove godine se projekat sastoji iz 12 besplatnih, edukativnih kurseva na kojima će biti reči o raznim temama iz oblasti IT-a. Kursevi koji su otvoreni su za sve studente Univerziteta u Beogadu, održaće se u periodu od 12. do 16. decembra i prijave su u toku.

  Prepoznali smo Vaš blog kao značajne potencijalne partnere i izuzetno bi nam značila Vaša pomoć u promovisanju projekta. Da li postoji mogućnost da vest o našem projektu objavite na Vašem sajtu?

  Cilj nam je da se mladi u što većem broju prijave za učešće na projektu, a smatramo da bi mnogi za njega mogli saznati baš preko Vašeg sajta. Vaš logo bi bio istaknut na našem sajtu kao medijski partner.

  Ukoliko ste zainteresovani za saradnju, molimo Vas da nas kontaktirate, kako bi Vam prosledili reklamni materijal.

  Više informacija o samom projektu možete pronaći na našem sajtu: http://s2s.fonis.rs/.

  Unapred hvala na odgovoru i nadam se uspešnoj saradnji,
  Andrija Svrkota,
  Studentska organizacija FONIS

 2. Katarina Krivokuća says:

  Poštovani,

  Udruženje studenata informatike FONIS organizuje svoj tradicionalni projekat Studenti studentima. Ove godine se projekat sastoji iz 11 besplatnih, edukativnih kurseva na kojima će biti reči o raznim temama iz oblasti IT-a. Kursevi koji su otvoreni za sve studente, održaće se u periodu od 11. do 15. decembra i prijave su u toku.

  S obzirom na našu dosadašnju uspešnu saradnju, postoji li mogućnost da vest o našem projektu objavite na Vašem sajtu?

  Cilj nam je da se mladi u što većem broju prijave za učešće na projektu, a smatramo da bi mnogi za njega mogli saznati baš preko Vašeg sajta. Vaš logo bi bio istaknut na našem sajtu kao medijski partner.

  Slobodno nas kontaktirajte u slučaju da Vam zatreba još dodatnih informacija ili slike i baneri drugih formata.

  Više informacija o samom projektu možete pronaći na našem sajtu: http://s2s.fonis.rs/.

  Unapred hvala na odgovoru i nadam se uspešnoj saradnji,

 3. Poštovani Ivan Dimitrijević, Posedujem Nokia E07 mobilni telefon i veoma sam zadovoljam ja ,tražim ko zna da instalirati upotrebljiv Viber na ovaj telefon.
  Molim pomoć za za instaliranje i satelitski Here ili igo GPS program i ume da da uputstvo za navigacioni program
  Unaprad se zahvalju7jem s Poštovanjem Andreas, Novi Sad,:bandreas.ns@gmail.com

Trackbacks for this post

 1. Da li je 60.000 eur nužno i previše za jedan web sajt? | Istinomer
 2. Da li je 60.000 eur nužno i previše za jedan web sajt? – Istinomer

Leave a Comment

Let us know your thoughts on this post but remember to place nicely folks!