Facebook “Like” flash banneri

You are currently browsing comments. If you would like to return to the full story, you can read the full entry here: “Facebook “Like” flash banneri”.

3 Comments

Got something to say? Feel free, I want to hear from you! Leave a Comment

 1. Zoran says:

  Naravno da se ne isplati. CPC na ovim sajtovima je mnoooogoo skuplji od oscial ads na facebooku. Ali svejedno, ako je display ono što je potrebno u kmapanji, dodavanje Like oznake je samo plus, ne može da naškodi… smao ga treba dobro uklopiti u dizajn banera…

 2. Ne znam kako prolaze te kampanje sa Facebook Like dugmetom ugrađenim u flash banere ali znam da sam generalno gledano alergičan na iste.

  Nikada na njih ne klikćem, niti ću! A Zašto? Vrlo jednostavno, ne vidim na koji će me link odvesti klik na flash baner i to mi se ne dopada, END OF THE STORY!

  Možda sam ja paraonoik po prirodi posla ali znam gomilu ljudi koji slično ili isto razmišljaju…

 3. Ivan Dimitrijevic says: (Author)

  @Zoran
  Jasno je da cilj baner kampanje nikada nece biti da prikupi samo “lajkere”.

  @Spale
  Ima dosta ljudi, cak i do 15% na globalnom nivou, nikad ne klikcu na banere. Mozda nisi kliknuo na oglas ali si ga video. Kao sto si i na TV video reklamu za prasak za ves, ali ga nisi kupio 😉

  Ali ako je cilj samo prikupiti klikove, tj dovesti ljude na sajt, koristi se nesto drugo a ne display banner oglasavanje. Previse je usko gledati dsiplay baner kampanju samo kroz broj klikova/lajkova. Posto su efekti mnogo mnogo veci.

Leave a Comment

Let us know your thoughts on this post but remember to place nicely folks!